Een team met PIT

De kwaliteit van de school hangt sterk af van de mensen die er werken. Op OBS Het Klokhuis werken we met enthousiaste mensen die met passie op onze school werken. Het zijn goed gekwalificeerde mensen, die onder andere door reflectie, samenwerking, scholing en leren van en met elkaar, blijven werken aan hun deskundigheid.

De leerkrachten
De leerkrachten zijn erg belangrijk voor uw kind. Aan hen vertrouwt u uw kind toe. Zij zorgen voor goed onderwijs, binnen een fijne en veilige leeromgeving. Een aantal leerkrachten werkt de volledige week. Het kan ook zijn dat parttimers voor de groep staan. Zij werken dan ieder een deel van de week en zorgen dat ze alles goed overdragen aan de duo-partner, zodat beiden op de hoogte zijn en blijven van het wel en wee in de groep.
Ons streven is om maximaal twee leerkrachten in een groep te plaatsen. Door ziekte of verlof is dat een enkele keer niet mogelijk.

Onderwijsteam 1-3 Beek en Donk

Groep 1/2a   Groep 1/2b   Groep 3

Patricia  Jon  Femke  Bregje  Annemieke  Janine

Onderwijsteam 4-6 Beek en Donk

Groep 4/5/6a     Groep 4/5/6b    Groep 4/5/6c Ondersteuning

Janneke Mandy Ellen Madelon Jon

Onderwijsteam 7-8 Beek en Donk

Groep 7/8a Groep 7/8b   Ondersteuning

Job Maartje Badia Remco

Onderwijsteam Lieshout

Groep 1/2/3 Groep 4/5 Groep 6/7/8
     Judith Verhoeven
Lisette Sandra Tine Judith Kim Sandra

Oukje vd VossenbergInterne coŲrdinatoren
We hebben op school twee interne coŲrdinatoren, namelijk Judith Verhoeven en Oukje van de Vossenberg. Zij zijn verantwoordelijk voor de leerlingenzorg op school. Zo bewaken zij onder andere de toetskalender en de resultaten op individueel- , groeps- en schoolniveau. Ze bespreken dit met het team, coachen leerkrachten en hebben gesprekken met ouders en extern deskundigen. Voor vragen over leer- of andere problemen kunt u bij hen terecht.

Jo Huvenaars

Administratief medewerker

Jo Huvenaars, onze administratief medewerker, ondersteunt de directeur bij allerlei administratieve taken. Ze heeft onder andere taken met betrekking tot de administratie van leerlingen, personeel, postverwerking en financiŽn. Ook zorgt ze voor het tot stand komen van onze digitale nieuwsbrief.

Martien Voermans

ConciŽrge

Martien Voermans is onze conciŽrge die elke ochtend op onze school heel wat werkzaamheden verricht ter ondersteuning van onze organisatie.

Yvette Robben

Schoonmaakpersoneel

We vinden een schone omgeving voor kinderen erg belangrijk.
Dagelijks zorgt Yvette Robben ervoor dat onze school in Beek en Donk schoon is en blijft. In Lieshout verzorgt een schoonmaakbedrijf dit, samen met Yvette en een medewerkster van de Kinderopvang Het Klokhuis.

De schoolleiding

Iris Schellekens is de directeur van de school. Zij is eindverantwoordelijk voor het onderwijs op onze school. Ze wordt hierbij ondersteund door een managementteam, bestaande uit de procesbegeleiders van de onderwijsteams en intern begeleiders.