Welkom op de website van OBS Het Klokhuis
Fijn dat u belangstelling heeft in onze school. We laten u graag zien waar we elke dag met veel passie aan werken. Via deze website heeft u een kijkje in onze school.
Belangstellenden in onze school kunnen zo een beeld krijgen van onze school en vinden hier een heleboel nuttige en actuele informatie.

Sfeer proeven, informatie opdoen, een kijkje nemen?
Lieshout
Maandag   11 maart    informatieavond voor nieuwe ouders van 20.00 tot 21.30 uur
Dinsdag    12 maart    kijkochtend voor nieuwe ouders van 9.30 tot 11.30 uur
Woensdag 13 maart    open huis van 18.00 tot 20.00 uur

Beek en Donk
Maandag  18 maart     informatieavond voor nieuwe ouders van 20.00 tot 21.30 uur
Woensdag 20 maart    kijkochtend voor nieuwe ouders van 8.45 tot 11.00 uur
Woensdag 20 maart    open huis van 18.00 tot 20.00 uur

Heeft u de informatieavond, kijkochtend of het Open Huis gemist of komt het u op die momenten niet uit?
We nodigen u van harte uit voor een persoonlijk bezoek in Beek en Donk of in Lieshout, om te zien hoe ons onderwijs er in de dagelijkse praktijk uitziet. U bent altijd welkom voor een gesprek met de directeur Iris Schellekens en zij geeft u ook graag meteen een rondleiding door onze school!
Zij maakt graag een afspraak met u. U bent van harte welkom.